Vis omverdenen, at du er ambitiøs med logovand

Vandflasker (foto: syddesign.dk)

Vandflasker (foto: syddesign.dk)

Alle mennesker drikker vand hver eneste dag – helst hele dagen igennem. Det er derfor de færreste, der ville takke nej til en gratis kildevandsflaske. Logo vand er derfor den perfekte måde at reklamere for sig selv eller sit firma, eftersom vand har en enormt bred målgruppe. Logovand blev flittigt brugt under valgkampen, og det med god grund!

Bliv nemt et kendt virksomhedsnavn

Vand med logo er en enormt effektiv måde at reklamere på, og så har vandet en funktion for modtageren, der derfor sjældent takker nej. Logovand er kildevandsflasker, som du selv designer. Du kan selv bestemme, hvorvidt indholdet skal være let perlende danskvand eller læskende kildevand. Du kan også selv bestemme størrelsen på flasken. Skal den være lille og praktisk eller stor? Skal proppen være lille eller grøn? Og hvordan skal etiketten se ud? Alt dette har du indflydelse på, så du er sikret, at vandflasken repræsenterer dit firma bedst muligt.

Nå ud til mange mennesker med logovand

Logovand kan anvendes i mange sammenhænge. Kildevandsflaskerne serveres under møder, hvilket sender et professionelt signal til kunderne. De kan også deles ud på gader og stræder. Hvis du eller din arbejdsplads skal stå på en messe, kan det også være smart at medbringe specieldesignet logovand. Det kan være forvirrende for folk, når de skal henvende sig til medarbejderne bag en stand på en messe. Men hvis alle er udstyret med en reklamevand, er det let at se, hvem der hører til hvor. Reklamevand signalerer lynhurtigt professionalisme. Derudover kan det være svært for messens besøgende at huske forskel på de mange firmaer, som de er blevet introduceret for. Når de hiver din logovand op af tasken senere på dagen, vil de med garanti kunne huske netop dig og dit firma.

Klik her for logo vand

 

Læs mere om logo vand her:

DU FÅR MERE OPMÆRKSOM MED LOGO VAND

EN VANDFLASKE MED LOGO REKLAMERER EFFEKTIVT OG SUBTILT

 

3 thoughts on “Vis omverdenen, at du er ambitiøs med logovand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.