Vigtigt med julegave til ansatte

Julegave firma (foto: syddesign.dk)

Julegave firma (foto: syddesign.dk)

Det er snart den tid. Man bliver allerede mindet om det, hver gang man gå ind i et supermarked eller lignende, hvor de allerede skilter med diverse julekøb. Med julen kommer over gaveræset, og selvfølgelig skal de ansatte ikke snydes for deres firmagave. Det kan dog være svært for et firma at vurdere, hvilken julegave til ansatte, der vil blive mest påskønnet.

En gave skaber glæde

Selvom, at man gerne vil gøre det godt for de ansatte, så bliver det for meget, hvis man skal tage stilling til en gave til hver enkel medarbejder. Man bliver altså nødt til at give den samme til hver enkel. Desuden kunne det andet skabe splid mellem de ansatte, fordi nogle måske ville føle, at de ikke fik så god en gave som én af de andre, og den slags drama ønsker man jo ikke. Det at give julegave til ansatte skal være en positiv ting, der sker i firmaet.

Put julegave til ansatte i kurv

En god julegave til ansatte, som de fleste vil påskønne og som altid er et sikkert valg, er en gavekurv. I en gavekurv kan man anbringe lidt forskelligt, så man øger chancen for, at i hvert fald dele af kurven, falder i modtagerens smag. Man kan komme nogle delikatesser i kurven, som for eksempel en lille flaske champagne, likør, fint chokolade og nogle lækre oliven. Man kan også lave to forskellige kurve, så mændene får én slags kurv og damerne en anden. På den måde kan man give julegave til ansatte, som indeholder lidt mere sjovt, såsom at købe sæber, Kählers og den slags til damerne og spændende øl-sorter og andet til mændene. Noget andet, der også er skønt ved en gavekurv, er, at den indeholder forskellige gaver, hvilket trækker nydelsen ud, når man skal pakke sagerne op.
Find gode julegave til ansatte her

 

Få mere inspiration herinde:

Hvad kan de perfekte firmajulegaver være?

One thought on “Vigtigt med julegave til ansatte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.