Markedsfør din virksomhed på T-shirt med tryk

t-shirts med tryk  (foto: syddesign.dk)

t-shirts med tryk (foto: syddesign.dk)

Der findes mange måder at markedsføre ens virksomhed på. Er du en marketingsansvarlig, eller ansat i marketingsafdelingen på en virksomhed, så er det helt sikkert værd at tage muligheden for T-shirt med tryk på dagsordenen ved næste strategimøde.

Eksemplerne er mange for udnyttelse af T-shirt med tryk og en hel basal af dem er at forære T-shirts med virksomhedens logo til de ansatte. Det kan eventuelt gøres ved årets deltagelse på DHL-stafetløbet som foregår i hele landet. Det kan også bare være man vil sige god sommer til de ansatte ved at give dem en lækker T-shirt med hjem. Det er bare vigtigt at trykket kommer på. På den måde er de ikke kun gode ambassadører for virksomheden på grund af at de er ansatte og fortæller om deres arbejdsplads. De går også rundt med logoet på brystet og viser virksomhedens logo frem. Det er reklame som er billig for virksomheden og de ansatte sørger selv for at vise det til deres nærmiljø. Dermed bliver flere og flere eksponeret med virksomheden og skaber derfor mulighed for mere synlighed.

Markedsfør din virksomhed i dag

I marketing og reklamering skal man altid have fokus på reach and frequency og tøj med logoet på er en perfekt mulighed at nå ud til mange og flere gange via dette simple trick. Derudover kan man også overveje det, hvis man sponsorer en årlig begivenhed, hvor motion er på dagsordenen. Her kan man derudover også sponsorere vandflasker med firmaets logo og dermed dækker man alle de behov en deltager har og de vil uden tvivl benytte sig af t-shirten flere gange eller give det videre til nogle som har behov for det. Vandflasken vil gøre det samme.

Strategisk er det fornuftigt at tænke i disse baner når man tænker på den moderne markedsføring, da man lokalt breder budskabet og skal man starte nogen steder kan det lige så godt være lokalt. Det kommer an på ens økonomi og hvor mange penge man har til markedsføring.

Hos Syddesign kan du finde masser af T-shirt med tryk

One thought on “Markedsfør din virksomhed på T-shirt med tryk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.