Står du for indkøb af de flotte og smarte firma gaver i år?

Gode ansatte bør belønnes (foto syddesign.dk)

Gode ansatte bør belønnes (foto syddesign.dk)

Alle husker vel første gang man fik en firma gave i julegave – smilet bredte sig på læberne og man følte sig værdsat af virksomheden. Det er i dag mere end nogensinde før, nødvendigt at motivere sine medarbejdere, ikke kun igennem daglig anerkendelse men igennem firma gaver. Det skaber nemlig en helt særlig loyalitet, når man modtager noget godt fra virksomheden. Når en medarbejder ved at en virksomhed har brugt penge på disse gaver – brugt penge på medarbejderen – føler man sig som en del af en enhed, en del af virksomheden. Så forkæl dine medarbejdere i dag, med en af de flotte firma gaver fra sortimentet.

 

Firma gaver fra alle de kendte mærker – nu til fordelagtige priser!

I sortimentet finder du en lang række kendte mærker, både fra udlandet og fra Danmark. Designergaver som de kendte træfigurer fra Kay Bøjesen, lysestager og andre smukke, klassiske produkter fra Georg Jensen samt service og figurer fra Royal Copenhagen. Disse er blot et mikroskopisk udsnit af de designergaver, som du kan vælge imellem. Du kan altså med lethed finde den perfekte firmagave til handymanden, designerkvinden, gastronomen og tech-nørden – og så også til alle de andre. Du finder nemlig mærker som Arne Jakobsen, Bosch, Georg Jensen, Eva Solo, Royal Copenhagen, Kay Bøjesen, Blomsterberg, Raadvaad, Lyngby, Zwilling, Beuer, Philips, Skagen smykker og Södahl i sortimentet – og så også alle deres venner.

 

Motiver og inspirer dine medarbejdere

Du finder altså alt fra en designer kuglepen til de dyre og luksuriøse abefigurer fra Kay Bøjesen, der er kendt og elsket blandt tusinde danskere. Dermed er der et udvalg af firmagaver i alle prisklasser, så selv den lille virksomhed kan være med.

 

Køb dine firma gaver i dag

 

Find mere i disse indlæg:

Med de nye smarte vandflasker er der ikke nogen undskyldning

Der findes masser af fede reklameartikler til at viderebringe dit budskab!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.