Overrask dine medarbejdere med julefirmagaver

Julekurv (foto:syddesign.dk)

Julekurve viser anerkendelse af de ansatte (foto: syddesign.dk)

Få ting gør medarbejdere mere glade end at få en julegave fra firmaet. Det behøver ikke nødvendigvis være en stor ting, men bare dét man ser, at nogen sætter pris på én, er nok. Selvfølgelig hvis I er et større firma, bør julegaverne også afspejle det. Ellers kan det have modsatte effekt hos medarbejderne. Hvis de så endda ikke forventer at få én, vil glæden blive endnu større. Det kan være ledelsen f.eks. melder ud, at der ikke kommer julegaver i år, fordi der skal spares. Og så bliver der pludselig julegaver til medarbejderne alligevel.

 

En julekurv glæder og skaber opmærksomhed

Måske var der råd, men det behøver medarbejderne ikke vide. Sådan virker ledelsen både generøse og som om, at de tænker meget lidt på dem selv. Det virker måske lidt for meget, men så overrask medarbejderne med en større julegave eller måske en tidlig julegave. Overraskelsen er vigtig, for den viser, at du tænker på medarbejderne, selvom du måske har andet at tænke på. Når det så kommer til, hvad der skal købes af julegaver, virker man nok mest generøs og betænksom, hvis hver medarbejder får en forskellig gave.

 

Hvad skal købes?

Det kan dog ikke altid lade sig gøre, men man kan i et vis omfang give forskellige gaver til de forskellige typer af mennesker.  Nogle har måske mest brug for og lyst til en stor æske chokolade, mens andre godt kunne bruge et forklæde, når de skal stå i køkkenet. Og andre igen vil måske godt kunne bruge en vinoplukker. Det handler om at kende medarbejdernes personlighed – i hvert fald til et vist omfang – og derigennem give dem gaver, de fortjener. Det kan være, du skal alliere dig med en loyal medarbejder, som kender alle, der kan hjælpe dig med indkøbene. Så er du i hvert fald sikker på ikke at ramme helt forkert.

 

Se det store udvalg af julegaver til firmaet på syddesign.dk

 

Find flere ideer:

Der findes masser af fede reklameartikler til at viderebringe dit budskab!

Få nogle fede T-shirts tryk på dine T-shirts og gør et indtryk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.