Glæd dine medarbejdere med gode firmajulegaver

Julekurv (foto:syddesign.dk)

Julekurv glæder altid (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver er virksomhedens mulighed for at sige ”tak for i år og tak for indsatsen” til sine medarbejdere. Derfor er det en god ide at give alle en gave, som de kan bruge, og som de bliver glade for. De fleste virksomheder vælger at give alle medarbejderne den samme gave, da det er tidskrævende at finde hver enkelt en særlig gave.

 

Gaver alle kan bruge

Hvis man giver alle medarbejderne den samme julegave, er det vigtigt at sørge for at give noget, som alle kan bruge. Det kan eksempelvis være en kurv fyldt med lækkerier som vin, chokolade og krydderier. Det kunne også være nogle gode flasker vin, noget lækkert køkkenudstyr eller et brætspil for hele familien. Hvis du mangler inspiration til en gave, alle kan bruge, kan du altid søge inspiration på nettet.

 

Lad medarbejderne vælge deres gave

 Du kan også vælge at give dine medarbejdere et gavekort. På den måde kan de helt selv vælge, hvad de vil have. Ulempen ved et gavekort er, at mange synes, det er en upersonlig gave. Men det er de færreste, der forventer at få en personlig julegave af deres arbejdsgaver. Derfor er et gavekort en god firmajulegave. Der er flere virksomheder, som tilbyder at levere julegaver til firmaer. Ofte har de et katalog med nogle forskellige ting, medarbejderne kan få i julegave. Hvis du vælger denne løsning, kan medarbejderne selv vælge, hvilke af tingene fra det pågældende firma, de ønsker sig, og så skal virksomheden blot bestille gaverne hjem inden jul. Det er en god og praktisk løsning, da medarbejderne selv har indflydelse på, hvad de får i julegave.

Klik her for at se et stort udvalg af firmajulegaver.

 

Se også:

Stort udvalg af danske firmagaver

Firma gaver skal være personlige og originale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.