Giv de ansatte i en virksomhed firmajulegaver

Julekurv (foto:syddesign.dk)

Julekurv glæder og viser anerkendelse (foto:syddesign.dk)

Der findes mange forskellige grunde til, hvorfor det er en positiv ting at en virksomhed, firma eller organisation vælger at give de ansatte firmajulegaver. Det er blandt andet fordi, at det er en positiv anerkendelse af de ansattes indsats i den givne virksomhed. Når de ansatte modtager deres firmajulegaver, giver det nemlig et indtryk som værende en anerkendelse. Og ikke blot en anerkendelse, men en positiv anerkendelse.

 

Mulighed for vælg selv

Firmajulegaver er nemlig en lille gestus som fungerer som en positiv anerkendelse af den givne virksomheds ansatte. Firmajulegaver er med til, at fortælle de ansatte at deres indsats i virksomheden er værdsat. Og firmajulegaver er med til, at fortælle de ansatte at der ønskes et fortsat positivt samarbejde i fremtiden. Og sådan en positiv anerkendelse, gestus samt bekræftelse er yderst givende for ansatte i en virksomhed. Specielt op til helligdagene, som man går i møde, når man går julen i møde i Danmark. Der er altså ingen tvivl om, at firmajulegaver har en yderst positiv effekt hos de ansatte i et givent firma. Og denne anerkendelse rammer måske dybere hos de ansatte end man lige forventer som firma.

 

Firmajulegaver signalerer anerkendelse af ansatte

For hvis en ansat får en firmajulegave og bliver bekræftet i, at vedkommende er værdsat og vedkommendes arbejde er ansat, hvorfor skulle det så ikke have den effekt, at den ansatte ønsker at gøre endnu mere ud af sit arbejde? Det er jo ofte sådan, at hvis man får at vide, at man er dygtig eller værdsat, så bliver man glad. Og denne følelse vil man naturligvis gerne opleve igen. Og derfor kunne man jo forestille sig, at de ansatte ville jagte denne anerkendelse igen? Eventuelt til julen næste år? Det er ikke sikkert, men det er da værd at overveje, næste gang at jeres firma skal beslutte om I skal uddele firmajulegaver eller ej.

 

Se et stort udvalg af firmajulegaver her: https://www.syddesign.dk/da/products/anledninger/firmajulegaver

 

Få mere inspiration:

Vigtigt med julegave til ansatte

vandflasker kan være med til at skabe synlighed om virksomheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.