Fordele ved at give gavekort som julegaver til ansatte

Julekurv (foto:syddesign.dk)

Enhver gave glæder og kan motivere (foto:syddesign.dk)

Når juletiden nærmer sig, og de ansatte snart skal gå på juleferie, er det en fremragende idé at give dem en lille gave, der viser virksomhedens påskønnelse af dem. Det er meget normalt at give en flaske vin eller en lille kurv med godter til ansatte i en privat virksomhed, men det kan nogle gange virke lidt uoriginalt, når man har givet de samme julegaver til ansatte de sidste ti år.

 

Vælg et gavekort til en bestemt butik eller et butikscenter som årets firmajulegave

Som alternativ til den traditionelle gave med to flasker vin kan man vælge at give et gavekort som julegaver til ansatte. Et gavekort er smart, fordi det giver medarbejderen mulighed for at vælge lige præcis det, han eller hun kunne tænke sig. Nogle vil måske mene, at charmen ved en gave går lidt af det, når man giver et gavekort, men den gamle grundsætning om, at det er tanken, der tæller, gælder altså også for virksomheder. Og hvis tanken er at forkæle de ansatte, handler det mere om at vise sin taknemmelighed over for dem end at give dem en personlig gave. En overvejelse, man skal gøre sig, er hvor gavekortet skal kunne bruges henne.

 

Bekvemme glæder

Skal man gøre årets julegaver til ansatte lidt mere personlige, kan man skrive en flot kort til hver medarbejder og vedlægge et gavekort til en bestemt butik. Især gavekort til butikker med luksusvarer er som regel et hit som julegaver til ansatte, da disse butikker indeholder varer, man ikke normalt ville købe. Derfor vil man som medarbejder ofte tænke positivt på virksomheden, når man bruger sin luksusjulegave, også selvom man selv har valgt den. Alternativt kan man vælge at give gavekort til et butikscenter som julegave, hvor modtagerne så har helt frit valg, når de skal vælge deres julegave.

 

Få mere inspiration til årets julegaver til ansatte på syddesign.dk

 

Se også:

Få nem og billig reklame med T-shirts logo

Du får mere opmærksomhed med logo vand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.