Firmagaver med logo – din repræsentant i hjemmet

Gode ansatte bør belønnes (foto syddesign.dk)

Gode ansatte bør belønnes (foto syddesign.dk)

Gaver er noget, vi godt kan lide. Og det er det uanset på hvilken baggrund vi får dem og hvad det er. Det gælder både når en mand giver sin kone en gave. Når mormor giver barnebarnet en lille gave eller om det er medarbejderen, der får en gave fra arbejdspladsen. Fælles er nok, at gaven vil blive modtaget med taknemmelighed.
Derfor kan det som leder være det værd, at give firmagaver en gang i året. Som regel gør man også det til jul, og det er en ganske god idé. For det viser at man sætter pris på medarbejdernes arbejdsindsats, og det vil ofte også resultere i en større loyalitet og indsats. Men hvad giver man så? Det kan nemlig godt være en hård prøve at skulle finde noget, der passer til enhver smag.

 

Men hvis du også vil have noget tilbage, kan det være du skal investere i firmagaver med logo. Det betyder nemlig at virksomheden kommer med ind i medarbejdernes hjem, og bliver repræsenteret overfor deres familie og dem, der ellers kommer i deres hjem.

 

Husk SKAT, når du giver firmagaver

 

Når det handler om de gaver, du giver dine medarbejder, er der nogle regler i SKAT regi, som du skal huske. Der er nemlig en grænse for hvor meget værdi, gaver i løbet af året, må have. Hvis gaverne overskrider grænsen, vil medarbejderne blive beskattet, og det kan godt være en træls overraskelse. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på dette beløb, som er 1100 kroner. Der er dog en særskilt grænse på 800 kroner, når det gælder julegaver.

 

Det er altså en god idé at sætte sig ind i skattereglerne, og måske forhøre sig hos revisoren eller dem, der indberetter lønnen.
Altså er det en god idé at give gaver til sine medarbejdere ind i mellem, men husk endelig at sætte dig ind i reglerne. Ellers er der frit slag.

 

Se hvor du køber firmagaver med logo her

 

Kig videre her:

Øg din virksomheds synlighed med reklamekuglepenne

Køb firmatøj med logo af høj kvalitet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.