Find den rette firmajulegave og gør en arbejdskollega glad

Gode ansatte bør belønnes (foto syddesign.dk)

Gode ansatte bør belønnes (foto syddesign.dk)

Julen nærmer sig med hastige skridt – den første sne er allerede faldet, og julestemningen ses i mange af de vinduer, man passerer forbi i disse dage. Derfor skal du selvfølgelig også – om end nok først om noget tid – med på ”jule-vognen”. Hvis du sidder som en del af et større kontorfællesskab, så kan det være en rigtig god idé for dig at købe en god firmajulegave, som du kan give til en ansat, du mener fortjener den. En firmajulegave er dog ikke noget, som kun bør gives til en bestemt ansat – det kan også være noget, du kan give til din chef eller din leder. Der findes utrolig mange forskellige fortolkninger og versioner af den klassiske firmajulegave, og hvis du vil huskes for lige netop din firmajulegave, så er det om at tænke lidt ud af boksen. Vær innovativ og vis desuden, at du er idérig, når du skal ud for at finde den helt rette firmajulegave.

Hvad er den helt rette firmajulegave?

Der findes mange forskellige firmajulegaver, som kan være gode at give til både ansatte, kolleger og ikke mindst også chefer eller ledere. Hvis du vil huskes for din firmajulegave, så skal du finde på noget, der ikke er givet før – eller give en helt speciel og personlig firmajulegave. Det er ikke ensbetydende med, at du skal i sløjdværkstedet for at bakse et fuglehus sammen til din chef, men det betyder blot, at du skal give en firmajulegave, som du selv har tænkt over – på den måde bliver den nemlig speciel.

Giv en kurv i firmajulegave

En kurv fyldt til randen med forskellige lækkerier og andre lækre råvarer kan være det helt perfekte at give som firmajulegave. På den måde kan du nemlig selv håndplukke de forskellige ting, som skal gives og gøre gaven personlig.

Find ideer eller find en firmajulegave her

 

Læs også

Gør dine ansatte glade med en firmagave

Med julegave firma følger den gode stemning

One thought on “Find den rette firmajulegave og gør en arbejdskollega glad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.