Få din helt egen smarte nøglering med navn.

En nøglesnor og andre wearable reklamer er effektive (foto: syddesign.dk)

Noget af det værste at komme til at miste, er ens nøgler. Sker dette vil man nemlig ikke kunne komme ind i ens eget hjem eller ind på arbejdet, men samtidig er der også risiko for, at andre kan låse sig ind i ens bolig. Derfor er det vigtigt, at man altid kan kende ens egne nøgler. Med en nøglering med logo kan man dette og man kan vælge mellem mange forskellige typer nøgleringe.

Stort udvalg af nøgleringe med navn

Der findes nemlig uendeligt mange forskellige typer af nøgleringe, så man kan vælge lige præcis den nøglering, som man vil have. Eksempelvis kan man købe en nøglering, hvori der hænger et lille metalskilt, hvor ens navn står på. Metalskiltet kan både være i guld, i sølv eller i bronze. Men man kan også købe en nøglering i læder, hvor det rent faktisk er muligt at gemme nøglen væk bag læderet. På denne måde undgår man at komme til at ridse sig selv med nøglen, når man skal nå den i lommen.

Undgå forkerte nøgler med en nøglering med navn

Mange har nok prøvet, at komme til at tage de forkerte nøgler med efter en fodboldkamp eller på arbejdet, fordi de har ligget sammen med andres nøgler. Dette er enormt frustrerende, hvis man først opdager det når man kommer hjem. Heldigvis kan man gøre noget for, at man undgår at stå i denne situation, og samtidig kan man sikre sig mod at miste sine nøgler. Ved at købe en nøglering med navn, kan man nemlig altid kende sine egne nøgler. Og skulle det alligevel ske, at man kommer til at miste dem, eksempelvis fordi man taber dem et sted, kan man få nøglerne igen hurtigst muligt, fordi personen der finder dem kan se hvem der ejer nøglerne.

Køb din egen nøglering med navn her.

 

Læs også:

Skab opmærksomhed med t-shirts med logo

Logo USB er en effektiv og nem reklameplatform

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.