Det skal du undgå når du køber firma gave

Julekurv (foto:syddesign.dk)

Julekurv med muligheder (foto:syddesign.dk)

Det er dejligt for både medarbejdere og ledelse, når der uddeles firma gaver, uanset om det skal fejres, at man går på sommerferie eller at julen er over os. Den rigtige firma gave fortæller medarbejderen, at virksomheden sætter pris på hende eller ham. Selvom det altid er tanken, der tæller, er der alligevel et par ting, man skal overveje, inden vælger årets firma gave.

 

Kend dine medarbejdere og vælg den rette firma gave

Det er en klar fordel at kende sine medarbejdere personligt, når man vælger firma gave. Dette gælder først og fremmest, fordi et stort kendskab til hver enkelt medarbejder sikrer, at de får en gave, de vil sætte pris på, og som dermed siger, at firmaet sætter pris på dem. Omvendt er det mindst lige så vigtigt, at man ikke giver en firma gave, der klart og tydeligt signalerer, at virksomheden er ligeglad med medarbejderen. For eksempel er det ikke smart at give en julepakke med rødvin, julegodter og flæskesteg, hvis man har muslimske medarbejdere, som hverken fejrer jul, drikker alkohol eller spiser svinekød. Selvom de fleste nok alligevel vil sætte pris på at få et eller andet, kan det virkelig virke ufølsomt at give en gave, der går stik imod medarbejderens personlige overbevisning. På samme måde kan det være ret dumt at give flotte whiskyglas som firma gave til ens medarbejdere, hvis man ved, at der er flere personer med en historie af alkoholproblemer.

 

Sæt en anden til at købe firma gave

Hvis man som chef ikke kender de enkelte medarbejdere særligt godt, kan det være en god idé at uddelegere arbejdet med at vælge en firma gave til en medarbejder, der kender alle ansatte. En vellidt kollega med sans for, hvad den enkelte kan lide, kan vælge en perfekt firma gave, som sikrer, at virksomhedens gestus falder i god jord og bringer glæde til hver medarbejder.

 

Find din næste firma gave på syddesign.dk

 

Se også:

Køb et USB med logo og undgå at det bliver væk

Kuglepenne med logo er den mest udbredte reklameartikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.