Dansk firmagave kan glæde alle – både medarbejdere og kunder

Firmagaver øger motivationen og loyaliteten (foto: syddesign.dk)

Firmagaver øger motivationen og loyaliteten (foto: syddesign.dk)

Et godt brand er et af det vigtigste kriterier for, at en virksomhed klarer sig godt. Derfor er de penge, der bruges til branding ofte givet mange gange igen – hvis man gør det ordentligt selvfølgelig. Men hvordan brander man ordentligt? Det kommer an på mange ting. Målgruppen er naturligvis vigtig at have i mente. Der er stor forskel på at målrette markedsføringen til en pensionist versus en børnefamilie. Men selvom man (tror), man kender sin målgruppe, kan det stadig være forbundet med store udfordringer.

 

Dansk firmagave virker for alle

Det skyldes blandt andet, at det er helt individuelt, hvad der virker på den enkelte. Nogle vil måske kunne relatere til markedsføringen, mens andre vil synes, det er fjollet. Det er svært at finde noget, der fungerer for alle. Men at finde noget universelt er alligevel muligt. Hvem kan ikke lide firmagaver? Det er en nem måde at brande virksomheden positivt. Det kan både være til medarbejdere eller kunder, som får et positivt indtryk af virksomheden. Det kan hjælpe med at fastholde kompetent arbejdskraft og betalende kunder. Selvom de fleste godt nok kan lide firmagaver, så melder der sig alligevel nye udfordringer. Hvordan skal man finde noget til enhver smag?

 

Øg loyaliteten

Det er sikkert tæt på umuligt, men der er i hvert fald nogle ting, som egner sig langt bedre end andet. Firmagaver fra danske virksomheder vinder stort. Her er der også en chance for, at modtageren kender brandet. Desuden tillægges gaven per automatik ekstra værdi – alene af den grund at den er dansk. Og det er med god grund. Ofte er danske produkter af høj kvalitet. De er som regel også i et smukt design, der passer i de fleste nordiske hjem. Desuden er danske produkter generelt funktionelle. De fungerer i praksis. På den måde er man sikker på, at medarbejderne og kunderne får noget, de kan have gavn af i lang tid.

Se et stort udvalg af danske firmagaver

 

Find flere muligheder for virksomheden her:

Sæt dit firma i fokus både hos ansatte og hos forretningspartnere med USB logo

Reklameartikler skaber kendskab til din virksomhed

2 thoughts on “Dansk firmagave kan glæde alle – både medarbejdere og kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.