Bevæbnet med vandflasker

Vandflasker er perfekt markedsføring, især en varm sommerdag (foto: syddesign.dk)

Vandflasker er perfekt markedsføring, især en varm sommerdag (foto: syddesign.dk)

Det er almindelig viden, at vand har en række positive effekter på din sundhed. Først og fremmest er vand nødvendigt for din overlevelse. Det ved du selvfølgelig godt, men ved du, at vand også kan virke udrensende, så du bliver smukkere? Når du drikker vand renser du nemlig din krop indvendigt og får for eksempel skyllet overskydende affaldsprodukter ud af systemet. Vandet hydrerer samtidig din krop, hvilket har en positiv indflydelse på kroppens cellefornyelse. Disse fordele komme tydeligt til udtryk i ens udseende og gør en smukkere end man ellers ville være, hvis man ikke drak tilstrækkeligt vand. Vand er essentiel for din skønhedsindsats, hvis du går op i dit udseende.

Vandflasker er praktiske reminders

Selvom vi ved, at vand er essentiel for skønhedsplejen, så kan det være svært at huske at indtage nok vand. Vandflasker hjælper en med at huske at drikke vand, fordi man har dem med sig i tasken, i frakkelommen eller i bare i hånden. På den måde får man typisk taget et par tår, mens man er undervejs fra a til b. Når man er fremme, stiller man flasken på bordet eller hvor end man nu opholder sig. Så står vandflasken og aktivt påminder en om at drikke vand. Desuden kan man nemt og gratis fylde sine vandflasker op igen, når man har drukket alt vandet. Det er både praktisk og økonomisk.
Nogle steder anbefales det, at man drikker to liter vand om dagen, mens andre er mere skeptiske i forhold til den rette mængde. Det handler også om, hvilken kost man indtager. Drikker man meget kaffe for eksempel, så skal man også drikke mere vand. Kaffe er nemlig vanddrivende. Faktisk kan vand virke lidt som kaffe indimellem, fordi den virker forfriskende på hovedet.

Find vandflasker hos Syddesign

 

Læs mere om vandflasker med logo:

En vandflaske med logo reklamerer effektivt og subtilt

Du får mere opmærksom med logo vand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.